Διατροφή

Κορονοϊός: Οι τροφές που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο νόσησης

Η επίδραση της υγιεινής διατροφής σε άτομα με τους παραπάνω δύο παράγοντες κινδύνου, είναι σημαντική.

Σύμφωνα με το  Onmed.gr μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση 3-5 μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που ακολουθούσαν πιο υγιεινή διατροφή, είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από συμπτώματα μακράς Covid και 10% λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν τον ιό.

Δείτε τα ευρήματα της μελέτης στο παρακάτω βίντεο του Natural Cures:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Η απόφαση του Ν. Δένδια για την αναμόρφωση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θυμίζουν ακριβώς την σύνθεση των δυνάμεων μας το 1940

“Έχουμε πάει στους καιρούς της ανάγκης των διαρκών αλλαγών’, δήλωσε ο ίδιος αποκαλύπτοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...
polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο