Διατροφή

Κορονοϊός: Οι τροφές που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο νόσησης

Η επίδραση της υγιεινής διατροφής σε άτομα με τους παραπάνω δύο παράγοντες κινδύνου, είναι σημαντική.

Σύμφωνα με το  Onmed.gr μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση 3-5 μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που ακολουθούσαν πιο υγιεινή διατροφή, είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από συμπτώματα μακράς Covid και 10% λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν τον ιό.

Δείτε τα ευρήματα της μελέτης στο παρακάτω βίντεο του Natural Cures:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

EKTAKTO- Ο Ισραηλινός ΑΓΕΕΔ έδωσε εντολή για χτύπημα στην Συρία -Ποιος συντόνισε ταυτόχρονα δύο επιθέσεις σε Δρούζους και φωτιές σε Ιερουσαλήμ;

Υπάρχουν τρομερά βίντεο με νεκρούς και βασανισμένους από τους Τζιχαντιστές στην Συρία που δεν επιτρέπεται να δείξουμε...
ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι πλησιάζουν, οι Ουκρανοί εκκενώνουν! Τελεσίγραφο Ζελένσκι σε διοικητές του: «Αν μπούνε οι Ρώσοι στο Ντνιπροπετρόφσκ τελειώσατε»

Ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από την κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας