Διατροφή

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστά συμπληρώματα διατροφής

Σήμερα στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προχώρησε στην απαγόρευση διάθεσης και κυκλοφορίας δύο συμπληρωμάτων διατροφής για το ευερέθιστο έντερο.

Πρόκειται για το συμπλήρωμα διατροφής με την εμπορική ονομασία «Power of nature probiozen Med», της γερμανικής κατασκευαστικής εταιρείας NUTRIN GMBH.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τη σχετική απόφαση ΕΔΩ

Το δεύτερο συμπλήρωμα με εμπορική σημασία  «Alflorex κάψουλες για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου» της ιρλανδικής PRECISIONBIOTICS LTD, επίσης ανακαλείται από τον ΕΟΦ.

Δείτε τη σχετική απόφαση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...