Διατροφή

Κοτόπουλο: Ποια είναι τα οφέλη του από την τακτική κατανάλωση

Προσφέρει επίσης στον οργανισμό μας πολλά από τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως σίδηρο, μαγνήσιο, σελήνιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Ταυτόχρονα, έχει λιγότερα «κακά», δηλαδή κορεσμένα λιπαρά και χοληστερόλη από το κόκκινο κρέας.

Λόγω της χαμηλής τιμής του αποτελεί μια οικονομική επιλογή, ενώ μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση κοτόπουλου:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ