Διατροφή

Πώς να ξεπαγώσετε το κρέας σε 10-15 λεπτά (βίντεο)

Ξεχάσατε να ξεπαγώσετε το κρέας; Με το tip που θα σας δείξουμε σήμερα μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά.

Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείστε το μάτι της κουζίνας και βάλτε το κρέας μέσα σε σακουλάκια. Όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια που έχετε να ξεπαγώσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεπαγώσουν. Μην αφήνετε πολύ ώρα το κρέας μέσα στο ζεστό νερό.

Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος και μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν βακτήρια. Για άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε το κρέας ή το κοτόπουλο από το ζεστό νερό, πλύντε το και μαγειρέψτε το κανονικά.

https://youtu.be/4a2hQpj6Dxc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμό στο ουκρανικό επιτελείο προκαλεί μία νέα ρωσική τακτική -Έχασαν 14 χωριά σε μία εβδομάδα από αυτήν την πανέξυπνη νέα μέθοδο επίθεσης της Μόσχας

Η ρωσική εαρινή επίθεση αποκτά δυναμική χάρις σε μία τρομερά αποτελεσματική νέα τακτική, η οποία βοηθά τους Ρώσους να...