Υγεία

Τα 4 «κόκκινα» συμπτώματα κρυολογήματος που ίσως σχετίζονται με κάποια μορφή καρκίνου

Τέσσερα «κόκκινα» συμπτώματα που μπορεί να θυμίζουν κρυολόγημα ίσως να αφορούν και κάποιο είδος μορφής καρκίνου,σύμφωνα με το reader.gr

Βήχας: Είναι πολύ συχνός, ειδικά τον χειμώνα. Όμως, όταν διαρκεί για πολλές εβδομάδες και επιδεινώνεται, μαζί με δύσπνοια, μπορεί να σχετίζεται με τον καρκίνο του πνεύμονα. 

Κόπωση: Σχεδόν πάντα το κρύωμα προκαλεί και κόπωση. Ωστόσο, η συνεχής αίσθηση κούρασης είναι ένα σοβαρό σημάδι που θα πρέπει να δείξετε προσοχή. 

Νυχτερινή εφίδρωση: Ο πυρετός, ο κορονοϊός και η γρίπη μπορούν να προκαλέσουν νυχτερινές εφιδρώσεις. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν προέρχονται από αυτές, ένας ιατρικός έλεγχος θα ήταν η καλύτερη επιλογή καθώς μπορεί να σχετίζεται με τον καρκίνο. 

Πόνος: Οι μυικοί πόνοι είναι πολύ συχνότεροι τον χειμώνα, αλλά μερικές μορφές του καρκίνου μπορούν να φτάσουν στα οστά και να προκαλούν συνεχόμενους πόνους στον ασθενή. 

Βραχνάδα: Ακόμα και η βραχνάδα μπορεί να σχετίζεται με τον καρκίνο, όταν δεν πρόκειται για ένα κρυολόγημα. Η επίμονη βραχνάδα που συνοδεύεται με δυσκολίας στην κατάποση και πόνο, είναι ανησυχητικό σημάδι.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...