Υγεία

Κυριακίδου για κορονοϊό: Μήνυμα για ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού εν όψει του φθινοπώρου

Στις δηλώσεις αυτές προχώρησε η Στέλλα Κυριακίδου κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του άτυπου συμβουλίου των αρμόδιων υπουργών στην Πράγα.

«Οι συζητήσεις έλαβαν χώρα μετά την έγκριση των πρώτων προσαρμοσμένων εμβολίων στην ΕΕ και των τις προτάσεις των μέτρων που προτείναμε την περασμένη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνα» σημείωσε η κ. Κυριακίδου και προσέθεσε ότι το μήνυμα είναι «η επείγουσα ανάγκη να έχουμε ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού σε όλα τα κράτη μέλη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των μηνών που έρχονται και να ξεκινήσουν εμβολιασμοί το συντομότερο δυνατόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριακίδου: «Χρειαζόμαστε ξεκάθαρα μηνύματα συνοχής για να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη στα εμβόλια»

«Χρειαζόμαστε ξεκάθαρα μηνύματα συνοχής για να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη στα εμβόλια, να μειώσουμε τη διστακτικότητα (στα εμβόλια) και να καταπολεμήσουμε την παραπληροφόρηση» ανέφερε η Ευρωπαία Επίτροπος.

Η Στέλλα Κυριακίδου υπογράμμισε ότι ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει, ενώ ο εμβολιασμός και οι ενισχυτικές δόσεις παραμένoυν το ισχυρότερο «όπλο» κατά του ιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...