Υγεία

Κατηγορηματικός ο Πλεύρης: "Δεν θα πάρουμε μέτρα για εμβολιασμένους, αν χρειαστεί μόνο για ανεμβολίαστους"

«Είμαστε στην κορύφωση του 4ου κύματος», είπε ο υπουργός Υγείας -«Δεν θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν», ξεκαθάρισε

Στο θέμα της λήψης μέτρων αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα αφορούν εμβολιασμένους.

«Έχουμε πάρει μέτρα, θα δούμε την αποτελεσματικότητά τους και αν χρειαστεί θα παρθούν και άλλα μέτρα που θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους», είπε ο υπουργός Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφερόμενος στο θέμα της αναβολής χειρουργείων ο υπουργός Υγείας είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι με τη χθεσινή επιστολή προς τα νοσοκομεία, δίνεται η δυνατότητα στις διοικήσεις αν χρειαστεί να περιορίσουν τα χειρουργεία. Στην Αττική, πρόσθεσε, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα προγραμματισμένα χειρουργεία.

«Δεν θα κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος και δεν θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν. Είμαστε σε συνεργασία και με ιδιωτικές κλινικές αν χρειαστεί να γίνουν χειρουργεία», είπε ακόμη ο κ. Πλεύρης, υπογραμμίζοντας πως όλα τα έκτακτα χειρουργεία γίνονται κανονικά.
«Δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος, ο περιορισμός θα είναι στο απολύτως απαραίτητο», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο