Υγεία

Βρετανία: Καραντίνα τέλος για τους τουρίστες από 19 Ιουλίου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανάμεσά τους κι αυτοί που θα επιλέξουν την Ελλάδα για προορισμό των διακοπών τους.

Για να μην μπαίνει βέβαια κανείς σε καραντίνα όταν επιστρέφει στη Βρετανία υπάρχει ένας πολύ σημαντικός όρος: να είναι εμβολιασμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις 19 Ιουλίου, οι πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί τουρίστες που θα γυρίζουν στη Βρετανία από χώρες που βρίσκονται στην «πορτοκαλί» λίστα (όπως η Ελλάδα) και θεωρούνται «μεσαίου κινδύνου», θα δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα. Το ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Τζόνσον, Γκραντ Σαπς.

Θα συνεχίσουν, όμως, να κάνουν τεστ. Ένα τρεις μέρες πριν από την αναχώρησή τους και ένα PCR είτε τη μέρα της αναχώρησης είτε την προηγούμενη.

Μέχρι σήμερα, οι τουρίστες που επέστρεφαν από χώρες της «πορτοκαλί» λίστας, όπως η Ελλάδα, έπρεπε να μείνουν 10 μέρες καραντίνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...