Υγεία

Μ. Παγώνη: Δεν αποκλείεται να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού μίλησε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και πλέον δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό. Υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, καθώς δεν είναι εύκολη η ιχνηλάτηση», τόνισε. Στη συνέχεια επεσήμανε πως «αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι και να σωθούμε».

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει μέσα σε μία βδομάδα τόσα κρούσματα και να μην έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μ. Παγώνη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...