Υγεία

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε χαρτί υγείας!

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει χαρτί υγείας. Λίγοι είναι εκείνοι που αντί να χρησιμοποιήσουν το χαρτί προτιμούν να πλένονται. Μήπως όμως αυτά τα άτομα ξέρουν κάτι περισσότερο;

Μήπως δεν κάνει καλό στην υγεία μας το χαρτί της τουαλέτας; Έρευνες έχω αποδείξει ότι το να χρησιμοποιούμε το χαρτί μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα, τα οποία δεν μπορούμε καν να φανταστούμε, μιας και πιστεύουμε ότι έτσι φροντίζουμε για την υγιεινή μας.

Ποια είναι όμως η αλήθεια και τι μας προτείνουν να κάνουμε οι ειδικοί;

Ο λόγος που πολλοί γιατροί μας συνιστούν να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το χαρτί τουαλέτας και να δώσουμε την θέση του στα υγρά μαντηλάκια, είναι επειδή μπορεί να προκαλέσει πολλά ανησυχητικά προβλήματα στην υγεία μας.

Και αυτό επειδή με το σκούπισμα που κάνουμε δεν καθαρίζουμε πλήρως τα ούρα και τα περιττώματα, με αποτέλεσμα να κολλάνε επάνω μας και να μαζεύονται όλο και περισσότερα μικρόβια. Επιπλέον, αν κάποιος πηγαίνει αρκετά συχνά στην τουαλέτα και σκουπίζεται μετά μπορεί να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στον πρωκτό και το ουροποιητικό του σύστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ