Τουρκικά drones θα πλήττουν την Ρωσία! Η Τουρκία στον συνασπισμό επιθετικών UAV της Ουκρανία

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Παρά τις εικόνες διπλωματικής μεγαλοπρέπειας στην Κωνσταντινούπολη για τις ειρηνευτικές συνομιλίες Ρώσων και Ουκρανών, οι Τούρκοι και ο Ερντογάν κάνουν σιγά σιγά μία ακόμη κυβίστηση, για να εισέλθουν στον συνασπισμό της δύσης κατά της Ρωσίας, διότι έχουν τα δικά τους τεράστια συμφέροντα σε Κριμαία, Ουκρανία και Καύκασο.

Η Τουρκία θέλει να ενταχθεί στον συνασπισμό UAV που συστάθηκε για την Ουκρανία, αποκαλύπτοντας μια κίνηση που δείχνει ότι πολύ γρήγορα, εφόσον συνεχιστεί ο ουκρανικός πόλεμος, η Τουρκία θα διαλέξει την πλευρά της δύσης, μιας και οι σχέσεις με τις ΗΠΑ λόγω Τραμπ πάνε περίφημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρώσος ειδικός Κονσταντίν Σίβκοφ είχε αναφέρει ότι "είναι απίθανο να μείνουν εκτός του ουκρανικού πολέμου οι Τούρκοι για πολύ ακόμα. Ο Ερντογάν έχει σαφή σχέδια ελέγχου της Μαύρης Θάλασσας, αφού το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό σύντομα θα αποκτήσει 31 σύγχρονα πλοία.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News