Τέσσερις επιθέσεις έκαναν οι Ουκρανοί εν μέσω εκεχειρίας σε ρωσικό έδαφος: «Έφαγαν» τα μούτρα τους

Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν τέσσερις αιματηρές ανεπιτυχείς προσπάθειες διάσπασης των ρωσικών δυνάμεων προς τις περιοχές Κούρσκ και Μπέλγκοροντ, παρά την ανακοίνωση κατάπαυσης του πυρός, ανέφερε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

"Χθες,κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής, οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν: 2.669 βολές πυροβολικού, αρμάτων μάχης και όλμων. 46 επιθέσεις με χρήση συστημάτων πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων. 6.562 χτυπήματα και ρίψεις πυρομαχικών από UAV, ενώ καταγράφηκαν συνολικά 9.318 παραβιάσεις της εκεχειρίας", ανέφερε η ρωσική ανακοίνωση.

Ο πόλεμος έχει πάρει λίαν επικίνδυνη τροπή για το Κίεβο, και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει τέλος στην ρωσική προέλαση, για αυτό και οι ηγέτες της πρωτοβουλίας για την Ουκρανία πιέζουν την Μόσχα για εκεχειρία.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News