Πυρομαχικά Β.Κορέας στη Ρωσία όσα όλη η Ευρώπη στην Ουκρανία έναντι δορυφορικής τεχνολογίας!

Η παρουσία στην αντιπροσωπεία του Ρώσου υπουργού Άμυνας και του επικεφαλής της Roscosmos στις ΗΠΑ και στις χώρες της ΕΕ ερμηνεύεται αποκλειστικά πως «η Ρωσία ετοιμάζεται να λάβει στρατιωτικά προϊόντα από τη Βόρεια Κορέα και σε αντάλλαγμα παρέχει διαστημικές (δορυφορικές) τεχνολογίες, που θα επιτρέπουν στους Βορεικορεατικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές να κατευθύνονται στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ και στο έδαφος των ίδιων των ΗΠΑ», αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

Επίσης και η Γαλλία ανησύχησε ξαφνικά για την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου μαζί με την πολυμελή αντιπροσωπεία του στην Βόρεια Κορέα. Ρώσοι ειδικοί θυμήθηκαν την πρωτοβουλία του Μακρόν να στείλει «στρατιωτικούς εκπαιδευτές» στην Ουκρανία.

Η αμερικανική δεξαμενή σκέψης Κέντρο για Στρατηγικές και Διεθνείς Μελέτες (CSIS), έχει αποκαλύψει πώς μεταφέρονται τα πυρομαχικά από βορειοκορεάτικα λιμάνια σε ρωσικά και πώς φτάνουν εν τέλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Εν τέλει η Βόρεια Κορέα θα στείλει στην Ρωσία όσα πυρομαχικά στέλνει όλη η Ευρώπη μαζί στην Ουκρανία!

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News