Δεν σταματούν να εκτοξεύουν πυραύλους-drones οι Χούθι - Έτοιμη σκληρή αεροπορική απάντηση από Ισραήλ

Είναι γνωστό ότι Αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ και ΝΑ Συρία έχουν δεχθεί επιθέσεις από φιλοϊρανικές οργανώσεις, ενώ οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης έχουν κηρύξει τον πόλεμο στο Ισραήλ, εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον του με drones και πυραύλους Ιρανικής προέλευσης, ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής.

Ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας των Χούθι, Γιαχία Σαρί, είπε ότι τέτοιες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν «μέχρι να σταματήσει η ισραηλινή επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη».

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι θεωρούμε πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο κατά την διάρκεια της τετραήμερης εκεχειρίας του Ισραήλ με την Χαμάς, ο Νετανιάχου σε μια επίδειξη ισχύος, να διατάξει αεροπορική επίθεση κατά των Χούθι, συντρίβοντάς τους και φέρνοντάς τους σε επίπεδο προηγούμενων δεκαετιών από πλευράς μαχητικής ισχύος.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News