«Μυστικός πόλεμος» Ισραήλ-Τουρκίας – Η MIT αρπάζει από τα χέρια της Μοσάντ Παλαιστίνιο χάκερ

Ο Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT) έσωσε, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τον Omar A. από πιθανό θάνατο ή απαγωγή σε μια διεθνή επιχείρηση και του πρόσφερε προστασία καθώς ο διάσημος Παλαιστίνιος χάκερ έγινε στόχος της Μοσάντ στην Τουρκία και τη Μαλαισία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sabah, ο νεαρός άνδρας που πιστώθηκε για χακάρισμα στο διαβόητο σύστημα αεράμυνας Iron Dome του Ισραήλ αναζητούνταν από τις ισραηλινές Αρχές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, μετά από τρία χρόνια έρευνας, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν ενέργειες του Omar A. που επηρέασαν το Iron Dome το 2015 και το 2016 και βοήθησαν τις Ταξιαρχίες Al-Qassam, τη στρατιωτική πτέρυγα της αντιστασιακής ομάδας Χαμάς, να εξαπολύσει επιθέσεις με ρουκέτες προς το Ισραήλ.

Ανακρίθηκε σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να διεισδύσει στο Iron Dome και στο λογισμικό χάκερ με βάση το Android που ανέπτυξε. Όταν η MIT ενημερώθηκε για την απαγωγή, Τούρκοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν με τις αρχές της Μαλαισίας και μέσω λογισμικού παρακολούθησης, τις βοήθησαν να εντοπίσουν την τοποθεσία όπου κρατήθηκε ο Omar A.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News