Μας πούλαγαν παραμύθι! Ούγγρος υπουργός: Ποιους Ουκρανούς αγρότες, τους επενδυτές προστατεύουν

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν προστατεύουν τα συμφέροντα της ηπείρου, δήλωσε ο υπουργός γεωργίας της Ουγγαρίας, Ίστβαν Νάγκι, σε δήλωσή του σε δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό την Κυριακή.

Ο ίδιος επέκρινε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κομισιόν να μην παρατείνει την απαγόρευση στα ουκρανικά σιτηρά, κατηγορώντας έτσι την Ευρωπαϊκή Ένωση πως προστατεύει «εταιρείες και επενδυτές από τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και την Ολλανδία».

Η απαγόρευση της Ε.Ε. έληξε στις 15 Σεπτεμβρίου με την Ευρωπαϊκή Κομισιόν να αποφασίζει να μην την παρατείνει, λέγοντας πως τα μέτρα που πάρθηκαν τον φετινό Μάιο εξουδετέρωσαν προβλήματα στις αγορές της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News