Θα πάρει η Ελλάδα τα φορητά αντιαρματικά Javelin; Το δολοφόνος των τουρκικών αρμάτων!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από υπερκαταναλώσεις πυρομαχικών από τους εμπόλεμους, κυρίως βλημάτων πυροβολικού και αρμάτων μάχης, αλλά και από την αποτελεσματικότητα φορητών αντιαρματικών όπως τα Αμερικανικά Javelin κατά των Ρωσικών αρμάτων.

Οι ουκρανικές στρατηγικές κατά των Ρωσικών τεθωρακισμένων ήταν τόσο συναρπαστικές που διαμόρφωσαν το κείμενο στρατηγικής του Marine Corps Force Design 2030.

Τα τουρκικά άρματα που θα φέρουν το σύστημα ενεργής προστασίας ΑΚΚΟR, δεν θα μπορούν να καταστρέψουν τον αντιαρματικό πύραυλο javellin, αφού ο τελευταίος θα πλήττει το τουρκικό άρμα από πάνω προς τα κάτω στον πύργο του, όπου το παραπάνω σύστημα αυτοπροστασίας δεν καλύπτει το άρμα και όχι κατευθυνόμενος σε αυτό από μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά που το καλύπτει.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News