Κάντο όπως ο Τομ Κρουζ! Το νέο υπερηχητικό μαχητικό των ΗΠΑ θα μοιάζει με το «Darkstar» του Top Gun

Για να σηματοδοτήσει την επιτυχία του Top Gun: Maverick στην υποψηφιότητα για Όσκαρ, η Lockheed Martin, της οποίας το τμήμα Skunk Works συνεργάστηκε με τους κινηματογραφιστές στο φανταστικό υπερηχητικό αεροσκάφος «Darkstar», δημοσίευσε μια σειρά από tweets πριν από την τελετή.

Ένα από αυτά τα tweets ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, καθώς για άλλη μια φορά αναφερόταν στην ύπαρξη ενός τζετ ταχύτερου από το SR-71 Blackbird.

Το Darkstar φαινόταν τόσο αληθινό που ακόμη και η Κίνα χρειάστηκε να γυρίσει έναν από τους δορυφόρους της για να φωτογραφίσει το φανταστικό μοντέλο, σύμφωνα με τον θρυλικό σκηνοθέτη και παραγωγό του Top Gun Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ενημερώθηκε για αυτό από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News