Αντιστρ. ε.α. Κούσαντας: Θα πρέπει να φαίνεται η ανωτερότητα των ΕΔ σε όλες τις δραστηριότητες

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ένα σκάφος με παράνομους μετανάστες να εισέρχεται από την Τουρκία μέχρι την Κρήτη ή την Καλαμάτα χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

Η επιχειρησιακή Ελληνική ανωτερότητα των Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με την Τουρκία θα πρέπει να φαίνεται σε όλες τις δραστηριότητες επί έργω και κυρίως στην δημιουργία ΝΈΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ με την Κύπρο μας όπου η Ελλάδα είναι εγγυήτρια χώρα.

Υποχρέωση της χώρας μας είναι τα έχει νησιά μας όσο περισσότερο γίνεται εξοπλισμένα με έξυπνα όπλα και νέου τύπου οπλικά συστήματα. Όσο περισσότερο εξοπλισμένα είναι τα νησιά μας, τόσο περισσότερο θα εξασφαλίζουν ως 1η γραμμή άμυνας την εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα όλης της Ελληνικής επικράτειας.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News