Η Ταϊβάν έστειλε στην Ουκρανία βομβαρδιστικό drone που πετάει όλμους!

Σε αυτό το κανάλι ανακαλύπτουμε μαζί όλα τα στρατιωτικά και διεθνή νέα, σας ενημερώνουμε για τους νέους εξοπλισμούς και όλα τα κορυφαία όπλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι για να σας έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις, ανεβαίνουν καθημερινά νέα βίντεο.

Κεφάλαια:

00:00 - Εισαγωγή

01:05 - Ποιο Είναι το Drone Revolver;

01:51 - Χαρακτηριστικά

Η χώρα, η οποία βρίσκεται υπό την απειλή της Κίνας, βοήθησε όπως μπορούσε τους Ουκρανούς αμυνόμενους, στέλνοντάς τους τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Revolver 860, οπλισμένα με οχτώ σετ όλμων

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις και αναφορές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί μία νέα μεταφορά όπλων προς την Ουκρανία. Αυτήν την φορά βέβαια, το πακέτο βοήθειας δεν προσφέρθηκε από μία χώρα της Δύσης, αλλά από μία χώρα που χρειάζεται εξίσου την δύναμη του ΝΑΤΟ. Η εν λόγω χώρα είναι η Ταϊβάν, η οποία βλέπει την κινεζική επιθετικότητα να πλησιάζει όλο και περισσότερο τα όρια της ένοπλης σύρραξης.

Σύμφωνα με την παραπάνω δημοσίευση στο Twitter λοιπόν, η Ταϊβάν φαίνεται να μετέφερε 800 οπλισμένα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL) Revolver 860. Τα drone αυτά χαρακτηρίζονται ως "quadcopter-bombers", δηλαδή ως βομβαρδιστικά drone τεσσάρων λεπίδων.

Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα είναι ικανό να κινείται και ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί τις οχτώ μονάδες όλμων 60 χιλιοστών του.

Ποιο Είναι το Drone Revolver;

Το Revolver 860 είναι ένα στρατιωτικό drone μάχης που πετάει με την βοήθεια ροτόρων και είναι σχεδιασμένο να επιτίθεται εχθρικές δυνάμεις εδάφους. Αυτό το καταφέρνει πετώντας όλμους πάνω από τις θέσεις του εχθρού. Η βελτιστοποιημένη θέση όπλων που διαθέτει, η οποία ανοίγει για να την έξοδο των όλμων, είναι ιδιαίτερα έξυπνη. Ο σχεδιασμός της παρέχει αρκετό χώρο για έως οχτώ σετ όλμων 60 χιλιοστών. Η κατασκευαστική στην σελίδα της αναφέρει πως μπορεί να συζητηθεί σε ειδική παραγγελία και η συμβατότητα για όλμους άλλους διαμετρήματος.

Η εταιρεία που τα παράγει, η Drone Division, αναφέρει πως το Revolver 860 είναι ιδανικό για ειδικές επιχειρήσεις, κυρίως εξαιτίας της ικανότητάς του να μεταφέρει ή να εξοπλιστεί με βαρύ φορτίο. Το drone είναι πλήρως προσαρμόσιμο, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει απαιτήσεις μάχης διαφορετικών ειδών.

Χαρακτηριστικά

Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα μπορεί να επιχειρείται σε αποστολές που διαρκούν περισσότερο από 20 λεπτά και μπορεί να φτάσουν έως 40 λεπτά (μεταφέροντας όπλα). Όπως προαναφέραμε διαθέτει οχτώ σετ όλμων 60 χιλιοστών, ενώ έχει βεληνεκές πτήσης 20 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την Drone Division, η θέση όπλων μπορεί να τροποποιηθεί για την φιλοξενία και εκτόξευση όλμων 81 και 120 χιλιοστών.

Το συνολικό του βάρους είναι 42 κιλά, συμπεριλαμβανομένων των οχτώ σετ όλμων. Το Revolver 860 πετάει με την βοήθεια λεπίδων 76 χιλιοστών, οι οποίες είναι πτυσσόμενες και κατασκευασμένες από ίνες άνθρακα.

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7110663_apisteyto-oplo-i-taiban-esteile-stin-oykrania-drone-poy-petaei-olmoys-eikones-binteo

#Revolver #Revolver860 #DroneDivison #Ταϊβάν #Ουκρανία #drone

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News