Και επιθετικά UAV και μη επανδρωμένο μαχητικό για το εργοστάσιο Bayraktar στην Ουκραν

Μεγάλα όνειρα! Και επιθετικά UAV και μη επανδρωμένο μαχητικό για το εργοστάσιο Bayraktar στην Ουκρανία

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7109272_megala-oneira-kai-epithetika-uav-kai-mi-epandromeno-mahitiko-gia

---------------------------

Από επιθετικά UAV σε μη επανδρωμένο μαχητικό. Η τουρκική εταιρεία Baykar, σκοπεύει να κατασκευάσει στην Ουκρανία όχι απλώς ένα εργοστάσιο για την παραγωγή επιθετικών drones Bayraktar TB2, όπως είχε δηλώσει προηγουμένως ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Τουρκία, Vasyl Bodnar

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «Come Back Alive», ο Γενικός Διευθυντής της Baykar, Haluk Bayraktar, είπε ότι στο μέλλον η εταιρεία σχεδιάζει επίσης, να δημιουργήσει το Bayraktar Akıncı και το Bayraktar Kizilelma —ένα νέο μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος— στην Ουκρανία.

Στο Πενταπόσταγμα σε άρθρο μας : Στα σκαριά τουρκικό εργοστάσιο Bayraktar στην Ουκρανία, αναφέραμε ότι η τουρκική εταιρεία Baykar θα κατασκευάσει εργοστάσιο για την παραγωγή drones κρούσης Bayraktar στην Ουκρανία. Αυτό επιβεβαίωσε ο Ουκρανός πρέσβης στην Τουρκία Vasyl Bodnar.

Η Baykar έχει ήδη ιδρύσει μια εταιρεία στην Ουκρανία, απέκτησε ένα οικόπεδο και ανέπτυξε ένα έργο για ένα εργοστάσιο, η εταιρεία σχεδιάζει να εφαρμόσει πλήρως αυτό το έργο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Baykar, Haluk Bayraktar, ανέφερε στη συνέντευξή του πως οι πρώτοι πελάτες της εταιρείας, ήταν το Κατάρ και η Ουκρανία. Παρεμπιπτόντως, υπενθύμισε ότι καμία άλλη χώρα, εκτός από την Τουρκία, δεν συμφώνησε ποτέ να συνεργαστεί με την Ουκρανία στον τομέα των επιθετικών UAV. Μόνο η Τουρκία συμφώνησε να εργαστεί σε αυτήν την τεχνολογία.

«Επιπλέον, το Bayraktar TB2 έγινε ένα από τα κύρια στοιχεία που συνδέουν την Ουκρανία με την Τουρκία. Κάνει τη συνεργασία μας στον τομέα της αεροδιαστημικής και της άμυνας πιο στενή, πιο συμπληρωματική. Πολλά ακόμη έργα συνοδεύονται από δράσεις.

Στο ερώτημα εκτός από το TB2, τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει η εταιρεία του στην Ουκρανία, είπε πως για το πρόγραμμα Akıncı και του μη επανδρωμένου μαχητικού, συνεργάζονται πολύ στενά με την Ουκρανία. Υποστήριξε πως η Ουκρανία είναι μια από τις λίγες χώρες που διαθέτουν τεχνολογία κινητήρων, επομένως έχει πολύ καλούς και αποδοτικούς κινητήρες, και ο στενός συντονισμός και η συνεργασία μεταξύ τους, βοηθά επίσης τους ουκρανικούς κινητήρες να πάρουν τη θέση τους στην αγορά των UAV.

Επισήμανε, πως η Τουρκική εταιρεία έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για έργα με την Ουκρανία και πολλά έργα στην πραγματικότητα.

Είμαστε πολύ στενοί γείτονες. Δεν υπάρχουν πιθανά αρνητικά, οπότε πιστεύω πάντα ότι αυτή η στρατηγική σχέση θα ωφελήσει και τους δυο μας. Και τα χρόνια προσπάθειας που καταβάλαμε, για να δημιουργήσουμε αυτά τα πράγματα έχουν δημιουργήσει πολλές φιλίες. Συναντηθήκαμε με πολλές διαφορετικές ουκρανικές αρχές. Συνολικά, έχουμε κάνει πολλά σχέδια για το όραμά μας για το μέλλον», ανέφερε.

Κεφάλαια:

0:00 - Εισαγωγή

0:10 - Είδηση

----------------

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:

https://www.pentapostagma.gr/

https://www.facebook.com/pentapostagmagr

https://twitter.com/pentapostagma

-----------------

For copyright matters please contact us at: [email protected]

--------------

-Videos animations, maps, used:

BaykarTechnologies - https://www.youtube.com/watch?v=hn465DdKocE&ab_channel=BaykarTechnologies

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News