Μονάδα Εκδίκησης Κούρδων δεν αφήνει σε ησυχία τις τουρκικές βάσεις

"Η ιερή γη του Κουρδιστάν θα γίνει νεκροταφείο για τους κατακτητές"

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7108156_oyte-i-mit-den-ti-glitonei-monada-ekdikisis-koyrdon-den-afinei-se

--------

Η Μονάδα Εκδίκησης του Μάρτυρα Bedran Gundikremo δήλωσε ότι πραγματοποίησε μια ενέργεια εναντίον βάσης τουρκικού στρατού στο Sire, στο Νότιο Κουρδιστάν. Σκοτώθηκαν 2 Τούρκοι στρατιώτες κατοχής, ενώ δήλωσαν επίσης ότι αυτή η βάση είναι κέντρο του MIT.

Στις 3 Αυγούστου στις 15.30 μ.μ., η Μονάδα Εκδίκησης του Μάρτυρα Bedran Gundikremo στόχευσε μια βάση του τουρκικού κράτους κατοχής στο Sire, στο Νότιο Κουρδιστάν. Αυτή είναι η βάση του τουρκικού κράτους και ένα κέντρο της MIT (τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών).

Κατά τη διάρκεια της δράσης στοχοποιήθηκε θέση μάχης και σκοτώθηκαν 2 Τούρκοι στρατιώτες κατοχής που βρίσκονταν σε αυτήν.

Η Μονάδα Εκδίκησης του Μάρτυρα Bedran Gundikremo δήλωσε ότι: «Το τουρκικό κράτος κατοχής και οι προδότες που εργάζονται γι 'αυτό πρέπει να γνωρίζουν ότι θα στοχοποιηθούν από εμάς σε όλο το Κουρδιστάν. Η ιερή γη του Κουρδιστάν θα γίνει νεκροταφείο για τους κατακτητές».

Οι επιθέσεις κατά των κατοχικών στρατευμάτων της Τουρκίας εντείνονται συνεχώς, καθώς μία ακόμα τουρκική στρατιωτική βάση στη Συρία δέχτηκε σφοδρή επίθεση.

Ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι εκτοξεύτηκαν 20 ρουκέτες στην τουρκική στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο Αφρίν, καταστράφηκε σοβαρά η στρατιωτική εγκατάσταση του τουρκικού στρατού, στην οποία μεταξύ άλλων στεγάζονταν και μαχητές υπό τον έλεγχο της Τουρκίας. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες, αν και τοπικές πηγές αναφέρουν ότι τουλάχιστον έξι ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο της επίθεσης κατά των τουρκικών στρατευμάτων.

Είναι γνωστό ότι το χτύπημα στις θέσεις του τουρκικού στρατού έγινε από κουρδικούς σχηματισμούς. Σύμφωνα με το κουρδικό δημοσίευμα «Rojava Network», τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν από καθοδηγούμενες ρουκέτες MLRS, ενώ ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι εκτοξεύτηκαν νάρκες πυροβολικού.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι λόγω της επίθεσης των κουρδικών σχηματισμών, ο κίνδυνος να στραφεί ο τουρκικός στρατός στη διεξαγωγή στρατιωτικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία έχει αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, σύμφωνα με το κανάλι Telegram της Διεύθυνσης 4, οι Κούρδοι παραμέλησαν επίσης την ασφάλεια του ρωσικού στρατού, των οποίων οι θέσεις ήταν σχετικά κοντά στο Αφρίν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες δηλώσεις σχετικά με αυτό από τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση.

Κεφάλαια:

0:00 - Εισαγωγή

0:10 - Ούτε η ΜΙΤ δεν τη γλιτώνει! Μονάδα Εκδίκησης Κούρδων δεν αφήνει σε ησυχία τις τουρκικές βάσεις (Βίντεο)

----------

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:

https://www.pentapostagma.gr/

https://www.facebook.com/pentapostagmagr

https://twitter.com/pentapostagma

-----------------

#ΤΟΥΡΚΙΑ

#ΣΥΡΙΑ

#ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News