Άμεση λύση για τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους Atmaca-Bora-J-600T

Σκοπός των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων θα πρέπει να είναι η καταστροφή των συστοιχιών τουρκικών πυραύλων κοντά στα παράλια πάση θυσία σε περίπτωση πολεμικής κρίσης

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7107736_amesi-lysi-gia-toys-toyrkikoys-ballistikoys-pyrayloys-atmaca

-------

Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης σε περίπτωση ελληνοτουρκικής στρατιωτικής κρίσης, να εξασφαλιστεί ότι τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες θα είναι ικανά να υλοποιήσουν τα καθήκοντα τους.

Αυτό προϋποθέτει άθικτες αεροπορικές βάσεις και αεροδιαδρόμους από τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους, αναφέρει ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο, αποκαλύπτοντας την πάσα αλήθεια για το σαβρό θέμα για την ελληνική άμυνα.

Είναι γνωστό ότι με την εισαγωγή της χερσαίας έκδοσης του πυραύλου KARA Atmaca το 2025, οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις θα διαθέτουν για πρώτη φορά ικανότητα χρήσης πυραύλων Κρουζ κατά της Ελλάδος.

Πληροφορίες σύμφωνα με το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, αναφέρουν ότι οι Τούρκοι πιθανότατα έχουν μεταφέρει στα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, πυραύλους εδάφους-εδάφους J-600T με εμβέλεια 150 χλμ, συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών T-300 Kasirga, αλλά και συστήματα KORAL, για να διεξάγουν ηλεκτρονικό πόλεμο.

Στόχος θα είναι πρώτα από όλα τα αεροδρόμια και οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο και τα κοντινά νησιά σε συνδυασμό με παρόμοια συστήματα στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Επισημαίνουμε ότι ο πύραυλος G-600T είναι ένας βαλλιστικός πύραυλος μεγάλου βεληνεκούς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς Stijn Mitzer and Joost Oliemans, "ένας αριθμός πυραύλων που διαθέτει η Τουρκία, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν δραστικά τη στρατιωτική ισορροπία στο Αιγαίο Πέλαγος.

Σύντομα οι Τούρκοι θα έχουν επιχειρησιακά έτοιμη την χερσαία έκδοση του πυραύλου Κρουζ KARA Atmaca (GLCM).

Επίσης, απειλή για την Ελλάδα είναι πλέον και οι τουρκικοί βαλλιστικοί πύραυλοι BORA-2 η κατασκευή των οποίων ευρίσκεται σε τελικό στάδιο, ενώ αναμένεται στην συνέχεια η τοποθέτηση τους υπό μορφή "ασπίδας" σε όλη την έκταση της τουρκικής επικράτειας.

Άσχετα το τι πιστεύουν διάφορα “’έμμισθοι” ή “άμισθοι” ειδικοί για την Τουρκία, το πρόβλημα με τους τουρκικούς πυραύλους τύπου Κρουζ, θα απασχολήσει σοβαρά την χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Ο “σουλτάνος” Ερντογάν είναι μεθοδικός και ετοιμάζει όλα αυτά τα όπλα για να εκβιάσει την χώρα μας, σε κάθε παράλογη πέρα για πέρα τουρκική απαίτηση.

Επειδή το τουρκικό σχέδιο θα είναι ολοκληρωμένο, σύντομα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε επίσης 4 τουρκικά αεροσκάφη ηλεκτρονικών παρεμβολών,που θα ίπτανται μαζί με εξοπλισμένα UAV και UCAV σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο, κινούμενα μέχρι την Λιβύη και την Συρία.

Με αυτά τα οπλικά συστήματα θα προσπαθήσει να απειλήσει και να εκβιάσει τις χώρες της περιοχής και κυρίως Ελλάδα και Κύπρο για να λάβει μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες, το οποίο φυσικά δεν δικαιούται.

Για τα τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, ετοιμάζουμε ως γνωστόν το ελληνικό “ κεντρί” ( όπλο λέιζερ), το οποίο μπορεί να κάνει τους Τούρκους να τρίβουν τα μάτια τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News