Πολιτισμός
Ενημερώθηκε στις:

Κυριακίδης για Λιγνάδη: Aν δεν έβαλε μυαλό είναι δικό του φταίξιμο - Τι άλλο δήλωσε για το #metoo (βίντεο)


Με αφορμή τη σειρά «Παγιδευμένοι» στην οποία συμμετέχει μίλησε και για κοινωνικά ζητήματα όπως οι δικαστικές αποφάσεις σε βάρος Λιγνάδη, Φιλιππίδη και Κιμούλη.

Για Πέτρο Φιλιππίδη


«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη βγήκε μια απόφαση από το δικαστήριο, καταδικάστηκε, υπάρχουν οι αμφιβολίες και υπάρχουν τα παιδιά τα οποία επιμένουν. Θα δούμε τι γίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν «να πάμε να καταγγείλουμε». Κάτι συμβαίνει. Πέρα όμως από την φυλακή, έχει τιμωρηθεί και από τους ανθρώπους γύρω του και από τον άλλον κόσμο».

Για Γιώργο Κιμούλη


«Για να λένε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε βίαιη συμπεριφορά πάει να πει ότι υπάρχει κάτι. Βέβαια, στο θέατρο έχουμε παρεξηγήσει πολλές φορές, γιατί φτάσαμε και στα άκρα, την φωνή να την παίρνουμε και σαν βία. Εγώ κάνω αγώνα να μην φωνάξω γιατί δεν ξέρεις πως το εισπράττει ο άλλος πια. Για να το λένε και εκεί, όμως, κάτι συμβαίνει. Εγώ έχω δουλέψει με τον Κιμούλη και μια χαρά τα πήγα».

Για Δημήτρη Λιγνάδη


«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε παίξει στην Επίδαυρο. Εάν δεν έβαλε μυαλό, μιλάω βάση καταδίκης αν και έχουμε και εκεί την έφεση, από τα κείμενα τα οποία διάβαζε είναι δικό του φταίξιμο. Γιατί τα κείμενα μιλάνε περί αλαζονείας».


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...