Πολιτισμός

Σούρας για Καραγιάννη: «Η Μάρθα δεν ήταν άθεη, ήταν αντιστάρ»

Για την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε πως η αείμνηστη ηθοποιός είχε ακόμα μια επιθυμία, την οποία και δεν θέλει να κάνει ακόμα γνωστή.

«Την Τρίτη πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία της επιθυμία. Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω. Θα το δούμε, θέλει μια διαδικασία για αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω», είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν γραμμένα από τη Μάρθα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο από τις επιθυμίες της», συμπλήρωσε στη συνέχεια για την επιθυμία της να σκορπιστεί η στάχτη της.

Διευκρίνισε μάλιστα, πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη και δεν ήταν αυτός ο λόγος, που ζήτησε να αποτεφρωθεί.

«Η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη. Σε όλη της τη ζωή έψαχνε να ανακαλύψει τον Θεό, διάβαζε και γύρισε όλη την υφήλιο. Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό, ήταν αντιστάρ. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται», τόνισε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...