Πολιτισμός

Με ειδικά μέτρα λόγω κορονοϊού ξεκινούν τα φεστιβάλ Επιδαύρου και Αθηνών

 Με το 45% της πληρότητας τους θα διεξαχθούν οι φετινές εκδηλώσεις στο Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και το Μικρό θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στα πλαίσια των φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων ( εκδίδονται ατομικά ή για ομάδες 2, 3 ή 4 ατόμων), οι διοργανωτές των Φεστιβάλ ανακοίνωσαν σήμερα τα ειδικά μέτρα που θα τηρήσει για το κοινό, τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους.

Για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και κανόνων προχώρησε στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού ταξιθεσίας και φύλαξης.

   Ενδεικτικά αναφέρονται:

   – Το Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, θα λειτουργήσουν με το 45% της πληρότητάς τους, ενημερώνει το Φεστιβάλ. 

   – Οι θεατές θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο. Για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού το Φεστιβάλ συνιστά έγκαιρη προσέλευση των θεατών από 1 έως 1, 5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

   – Επειδή το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει στο Ηρώδειο το Φεστιβάλ θα προσφέρει σε όλους τους θεατές από ένα μικρό μπουκάλι νερό.

    Περισότερες πληροφορίες για τα μέτρα του Φεστιβάλ Αθηνών και Eπιδαύρου για τον Covid 19 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://greekfestival.gr/

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ