ΗΠΑ

Ο Τραμπ εξαιρεί καναδικά προϊόντα από τους δασμούς και επιβάλλει νέους σε άλλα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Τραμπ προχωρά σε νέες τροποποιήσεις στους δασμούς που έχει επιβάλλει σε καναδικά προϊόντα βάσει του άρθρου 338, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξαιρούνται από τους συγκεκριμένους δασμούς ορισμένα προϊόντα, όπως φύλλα κόντρα πλακέ, ορισμένα είδη χαρτιού, μηχανήματα και εξοπλισμός ψύξης, καθώς και συγκεκριμένα κιβώτια και κουτιά συσκευασίας.

Παράλληλα, στη λίστα των προϊόντων που υπόκεινται στους δασμούς προστίθενται ορισμένες βαλβίδες, χαλιά, απόβλητα και άλλα προϊόντα.

Οι αλλαγές, τόσο οι εξαιρέσεις όσο και οι νέες προσθήκες, θα τεθούν σε ισχύ στις 30 Οκτωβρίου 2026, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ