Κυβέρνηση

Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων (βίντεο)

Την εκτίμηση ότι μέχρι μεθαύριο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις στην εκκλησία εξέφρασε, μιλώντας στο Blue Sky και στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, να λειτουργήσουν με πιστούς την ημέρα των Θεοφανείων.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους. Σχολιάζοντας τον αιφνιδιαστικό χαρακτήρα της απόφασης να ανακοινωθεί το Σάββατο το lockdown της μιας εβδομάδας, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η απόφαση για το κλείσιμο κρατήθηκε μυστική και δεν μπορούσε να γίνει συζήτηση με κανέναν πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως όλοι οι στόχοι της κυβέρνησης συνδέονται με την πορεία της πανδημίας. Όπως είπε, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικοί δείκτες, στις 11 Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο click away.

Παράλληλα αποκάλυψε πως την Πέμπτη και πάντα σε συνεργασία με την επιτροπή των ειδικών, θα ληφθούν αποφάσεις για ενδεχόμενο περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...