Κυβέρνηση

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Thessaloniki Ηelexpo Forum

Στο Thessaloniki Helexpo Forum θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται να συμμετάσχει και σε πάνελ το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Thessaloniki Helexpo Forum, το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

O κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί, από 19:00-20:30.

Στα 24 διαφορετικά πάνελ του Forum, το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO, θα βρεθούν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, αλλά και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Το Thessaloniki Helexpo Forum ξεκινάει στις 11:00 με το πάνελ για τις «Νέες Τεχνολογίες στον Πρωτογενή Τομέα» και στη συνέχεια στις 13:00 την «σκυτάλη» παίρνουν τα πάνελ «Ψηφιακή Δικαιοσύνη», στις 15:00 «Ενέργεια, Αειφορία και Βιώσιμες Πρακτικές» και στις 17:00 «Εξωστρέφεια και οι Εξαγωγές στις Νέες Συνθήκες».

Αύριο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στο βήμα θα ανέβει ο πρωθυπουργός για να απευθύνει την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας θα είναι παρούσα στο Forum και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων του κοινοβουλίου θα εκφωνήσουν ομιλίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ