Κυβέρνηση

Ανησυχία στην κυβέρνηση: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα με θέμα τον κορονοϊό

Η αξιολόγηση των νέων δεδομένων αναμένεται να γίνει το πρωί της Δευτέρας κατά την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

«Δεν μπορεί να υπάρχει κανενός είδους εφησυχασμός» έλεγαν κυβερνητικές πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τηλεδιάσκεψη αυτή θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, για όλο τον Αύγουστο, κατά πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ενώ από αύριο τίθεται σε ισχύ το νέο μέτρο στα μπαρ.

Στόχος της αυριανής τηλεδιάσκεψης  είναι να δοθεί το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν χαλαρώνει και ότι επιτηρεί συνεχώς την κατάσταση.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων