Κυβέρνηση
Ενημερώθηκε στις:

Covid19.gov.gr: Η κεντρικη διαδικτυακή πύλη της κυβέρνησης για τον κορονοϊό

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον η ιστοσελίδα covid19.gov.gr, ο κεντρικός διαδικτυακός κόμβος της κυβέρνησης για όλα τα ζητήματα που αφορούν την κρίση του κορωνοϊού.

Στην ιστοσελίδα έχουν συγκεντρωθεί και οργανωθεί όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό και κάθε σχετική υπουργική απόφαση. Μεταξύ άλλων, έχουν αναρτηθεί οδηγίες και πληροφορίες για την άδεια ειδικού σκοπού, τα μέτρα για τα εργασιακά, για τις μεταφορές, για την Παιδεία και την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, για τις μεταφορές και τους περιορισμούς μετακινήσεων, ακόμα και για δράσεις πολιτισμού.

Στο covid19.gov.gr υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για θέματα υγείας και ειδική ενότητα για τους μύθους που συνοδεύουν την πανδημία του κορωνοϊού.

«Το http://covid19.gov.gr αποτελεί πρωτοβουλία της Προεδρίας της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Στην πλατφόρμα αυτή οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες, πολιτικές και δράσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σημείωσε ότι το Covid19.gov.gr «αποτελεί πλέον τον κεντρικό κόμβο πληροφόρησης της κυβέρνησης για όλες τις πολιτικές, για όλες τις δράσεις των Υπουργείων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Εκεί θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα μέτρα των Υπουργείων, ερωταπαντήσεις που παρέχουν εξηγήσεις για κάθε βασική πολιτική. Στατιστική απεικόνιση του κρουσμάτων, απαντήσεις σε ερωτήσεις πολιτών και αυτή η υπηρεσία θα προστεθεί τις επόμενες ημέρες.»
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ