Κυβέρνηση

Στην... αναφορά η φρουρά του Αλέξη Τσίπρα -«ΕΔΕ» για τις σκαφάτες φωτογραφίες του πρωθυπουργού

Οι υποψίες για μέλος του πληρώματος και τα ερωτήματα για τους άλλους συνεπιβάτες

Στην «αναφορά» του Μεγάρου Μαξίμου βγήκαν προ ημερών οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η λήψη του επίμαχου φωτογραφικού υλικού από τις περυσινές του διακοπές στην πολυτελή θαλαμηγό της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να διέταξε μια άτυπη ΕΔΕ στους κόλπους της φρουράς του Μαξίμου, καθώς υπήρξε αμέλεια ως προς την «επιτήρηση» του πληρώματος της θαλαμηγού.

Κατά τον ίδιο, το μείζονος σημασίας ζήτημα στην όλη υπόθεση, που έμελλε να προκαλέσει ισχυρό πλήγμα στη δημόσια εικόνα του, δεν ήταν η διαρροή του επίμαχου υλικού, αλλά η λήψη του κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του στο Ιόνιο.

Οι υποψίες σε ό,τι αφορά τον «άνθρωπο» που απαθανάτισε τον πρωθυπουργό πάνω στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου σε πρώτη φάση έχουν στραφεί σε κάποιο μέλος του πληρώματος. Ωστόσο, για μία εκ των δύο φωτογραφιών, αυτή που είναι στο εσωτερικό του σκάφους και απεικονίζει τον Αλ. Τσίπρα ξαπλωμένο στον καναπέ, όπως επίσης για άλλες που ενδέχεται να έρθουν στη δημοσιότητα δεν επικρατεί η ίδια βεβαιότητα πως μπορεί να τραβήχτηκαν από μέλος του πληρώματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...