Κυβέρνηση

«Βράζουν» οι Μακεδόνες - «Κράξιμο» στον Τσακαλώτο στην Θεσσαλονίκη: «Προδότες!» - Βίντεο - Τι απαντά ο ΥΠΟΙΚ (upd)


Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα οξύνθηκαν από τους διαδηλωτές και δημιουργήθηκε ένταση.

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες» αλλά και να τους βρίζουν χυδαία.

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Η απάντηση του Τσακαλώτου

Στον απόηχο της έντασης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στο facebook με δυο φωτογραφίες, που συνοδεύουν το κείμενό του. Σε αυτές βλέπουμε πάνω την αίθουσα της εκδήλωσης ασφυκτικά γεμάτη και κάτω τους διαδηλωτές στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ έξω. Ιδού η απόδειξη» γράφει ο κύριος Τσακαλώτος σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ έξω. Ιδού η απόδειξη.

Gepostet von Ευκλείδης Τσακαλώτος am Dienstag, 9. April 2019

Δείτε τις εικόνες

https://www.youtube.com/watch?v=5XBTDYBoPZE

https://www.youtube.com/watch?v=No3HwL5B9Fw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ