Κυβέρνηση

Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Εκαναν 10 ΕΔΕ για τους πυροσβέστες που σχολίασαν τον Καμμένο στο Μάτι

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Πυροσβεστική, καθώς μετά την τραγωδία στο Μάτι και ενώ ακόμα αναζητούνται οι ευθύνες η ηγεσία του Σώματος ασχολείται με τα social media.

Ενδεικτικό είναι πως έχουν τουλάχιστον 10 Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο λόγος ήταν τα σχόλια πυροσβεστών στο facebook, κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που μετέβη στο Μάτι με θωρακισμένη Μερσεντές, αλλά και για τον διάλογο του με κατοίκους που είχε προκαλέσει εξάλλου σάλο στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, ζήτησε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να ερευνήσει όσα έγραψαν Πυροσβέστες, καθώς είχαν γίνει αναφορές τόσο για σχόλια κατά του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Κάμμενου όσο και κατά της κυβέρνηση και των χειρισμών που έγιναν στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...