Βαγγέλης Λαμπάκης
Αυτοδιοίκηση
Ενημερώθηκε στις:

Τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: "Ο Θεός έστειλε την κατάρα του κορονοϊού, για να μη γίνει το καρναβάλι"

Στα κρούσματα του κορωναϊού στην Ελλάδα και στο θέμα των καρναβαλιών πήρε θέση ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης κατά τη διάρκεια του χθεσινβραδινού δημοτικού συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στράφηκε κατά τη δημοτικής αρχής για την απόφαση να γίνουν οι Φέρρες το επίκεντρο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ο κ.Λαμπάκης ανέφερε συγκεκριμένα:

"Δεν είναι δυνατόν πάνω στα… αποκαίδια των παιδιών της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης να χτίσουμε κάτι καινούργιο στις Φέρες. Αυτό είναι παράλογο, είναι έξω από κάθε λογική δικαίου και ο Θεός φαίνεται λειτούργησε και έστειλε αυτή την κατάρα για να μην γίνει αυτό που σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Την κατάρα της γρίπης, ξέρετε τι λέω”, συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Λαμπάκης όταν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κολιός του ζήτησε να σταματήσει τις συγκεκριμένες υπερβολές που έλεγε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...