Αυτοδιοίκηση

Τέσσερις νέοι Αντιπεριφερειάρχες με απόφαση Πατούλη -Για πολιτισμό, υγεία, ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Τέσσερις νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες τοποθετούνται στην Περιφέρεια Αττικής με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δουλέψουμε όλοι μαζί με στρατηγική, σύνθεση, ενότητα και προσήλωση στο καθήκον για την ανάπτυξη της Αττικής μας» αναφέρει ο Γιώργος Πατούλης, ορίζοντας τους νέους Αντιπεριφερειάρχες.

Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες του Γιώργου Πατούλη
Η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Δουνδουλάκη αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού.
Η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Βαθιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας.
Πατούλης: Στόχος μας να αναβαθμίσουμε την Αττική
Με αφορμή τον ορισμό των νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε την Αττική μας και να τη βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δουλέψουμε με στρατηγική, σύνθεση, ενότητα, προσήλωση στο καθήκον και όραμα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες. Οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί, γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή ως μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, αξιοποιούμε τις γνώσεις και την εμπειρία του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ