Αυτοδιοίκηση

Γκλέτσος: Ήττα δεν είναι να χάνεις, είναι να μην μπορείς να σηκωθείς

Με μια γραπτή δήλωση ο επικεφαλής της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, σχολίασε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Φάνη Σπανό, στον δεύτερο γύρο των την ερχόμενη Κυριακή.

«Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, με μοναδικά όπλα, τη φρεσκάδα και ορμή του συνδυασμού, αλλά και με την εμπιστοσύνη στη κρίση των πολιτών. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι της τελικής δικαίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τονίζει πως «Ήττα δεν είναι να χάνεις, ήττα είναι όταν δεν μπορείς να σηκωθείς».

Σημειώνεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έλαβε 23,9% στο 90% της ενσωμάτωσης, ενώ ο Φάνης Σπανός έλαβε 39%.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Γκλέτσου

«Κάθε εκλογικό αποτέλεσμα, έχει την ερμηνεία που ο καθένας του αποδίδει. Οι συνέπειες του αποτελέσματος, δεν έχουν να κάνουν με το ποιος κερδίζει ή χάνει.

Κυρίως, αποτυπώνει τους συσχετισμούς εκείνων των δυνάμεων, που θα κληθούν με την συμβολή τους, να οδηγήσουν την Περιφέρειά μας, προς όφελος των πολλών.

Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, με μοναδικά όπλα, τη φρεσκάδα και ορμή του συνδυασμού, αλλά και με την εμπιστοσύνη στη κρίση των πολιτών. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι της τελικής δικαίωσης.

Ήττα δεν είναι να χάνεις, ήττα είναι όταν δεν μπορείς να σηκωθείς!!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ