Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σειρά έχει το δείπνο που θα παραχωρηθεί προς τιμήν του Αμερικανού ΥΠΕΞ στο Tudor Hall του ξενοδοχείου «King George».
Στο μενού του δείπνου περιλαμβάνονται διάφορα πιάτα με άρωμα Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν προζυμένιο ψωμί με ελληνικό ελαιόλαδο, φάβα, ντολμά με θαλασσινά, φιλέτο/ψάρι, ένα γλυκό με αχλάδι και ελληνικά κρασιά.
Στο δείπνο θα δώσουν το παρών εκτός του πρωθυπουργού και του Ρούμπιο, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Τζόσουα Χακ, ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Ανάπτυξης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας κ.ά.
Το μενού επιμελήθηκε ο Head Chef του ξενοδοχείου και της Μεγάλης Βρετανίας, Αστέριος Κουστούδης, ο οποίος ειδικεύεται σε τέτοιες αποστολές.
Προζυμένιο ψωμί, φάβα, ντολμάς με θαλασσινά και φιλέτο ψαριού: Το μενού στο δείπνο Μητσοτάκη - Ρούμπιο στο Tudor Hall του «King George»
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news