Καρυστιανού
Πολιτική

Η Καρυστιανού «ξαναχτυπά» για τα ελληνοτουρκικά: «Η διάθεση για διαπραγματεύσεις οδηγεί σε παραχωρήσεις»

Μία νέα ανάρτηση έκανε η Μαρία Καρυστιανού, το βράδυ της Κυριακής μιλώντας με πολύ σκληρή γλώσσα για την διαχείριση των ελληνοτουρκικών θεμάτων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για ύστατους τεμενάδες πριν από την ανακοίνωση ανεπίτρεπτων παραχωρήσεων στις “Πρέσπες του Αιγαίου”

Η Μαρία Καρυστιανού που έχει ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος, έχει μπει για τα καλά στην πολιτική μάχη, με τις αναρτήσεις της σχετικά με διάφορα ζητήματα που άπτονται του πολιτικού κόσμου, να δείχνουν τη θέση της σε καίρια πολιτικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή που εκφράζει την έντονη ανησυχία για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία, κατηγορώντας την για αδράνεια και υποχωρητικότητα σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας.

Υποστηρίζει ότι, ενώ η Τουρκία κλιμακώνει τις διεκδικήσεις και τις προκλήσεις της στο Αιγαίο με NAVTEX, ρητορική και στρατιωτικές κινήσεις, η ελληνική πλευρά εμφανίζεται διατεθειμένη για διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παραχωρήσεις.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...