Βίντεο για την υπόθεση Βορίδη που αφορούσε την αύξηση κατά 1 εκατ. στρεμμάτων αγροτικής γης και η οποία δεν θα ελεγχθεί ποτέ από τη Δικαιοσύνη, καθώς παραγράφηκε, δημοσίευσε στα social media το ΠΑΣΟΚ.
«Φτάσαμε στην αποσβεστική προθεσμία για την απόφαση του κ. Βορίδη το 2019 -που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είχε ποινική διάσταση- να αυξηθούν κατά 1 εκατομμύριο στρέμματα οι βοσκότοποι δημιουργώντας τον χώρο για τη “γαλάζια” φάμπρικα με τις μαϊμού επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Στο βίντεο η Χαριλάου Τρικούπη υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε την προανακριτική. «Ο χρόνος πέρασε, το αδίκημα παραγράφηκε», αναφέρεται στο βίντεο στο οποίο υπάρχουν πλάνα από την εξεταστική αλλά και την Ευρωπαία Εισαγγελέα Λάουρα Κοβέτσι.