Πολιτική

Ανδρουλάκης για Δούκα: «Θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα του»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θα θέσω κανένα ζήτημα για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα».

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (10.07.24), ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως «θα γίνει αλλαγή στο καταστατικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας του, δήλωσε ότι «σε 2,5 χρόνια το κόμμα μεγάλωσε, κέρδισε στην αυτοδιοίκηση», ενώ για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, είπε «δεν συμβιβάζομαι με το 13%, ανέμενα κάτι καλύτερο».

Σχετικά με τα σενάρια για την ανασύσταστη της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ότι «η ίδια κουβέντα άνοιξε το 2019 από τα ίδια πρόσωπα και τώρα την ξανανοίγουν τα ίδια πρόσωπα».

«Η δική μου στρατηγική είναι το ΠΑΣΟΚ να δυναμώνει και να διευρύνεται αμφίπλευρα».

Επιστρέφοντας στο ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών, υπογράμμισε πως «δεν με τρομάζει καμία υποψηφιότητα, εγώ θέλω πολιτική συζήτηση». 

«Δεν πρόκειται να μπω σε καμία διένεξη», είπε και τόνισε πως όσα έγιναν τις πρώτες εβδομάδες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, «ήταν προσβλητικά για μένα».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα καταφέρει με σοβαρότητα, ενότητα και προοδευτικό σχέδιο», επεσήμανε, δηλώνοντας πως «εγώ θέλω πολιτική συζήτηση, δεν θέλω διενέξεις και τοξικότητα».

Τόνισε ακόμη ότι «ο πρόεδρος δεν είναι συλλογικό αξίωμα στο κόμμα» και στη συνέχεια, άφησε αιχμές, λέγοντας πως «κάποια στελέχη θυμήθηκαν τις διαφωνίες τους, όταν ήρθαν τα νομοσχέδια στη Βουλή».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...