Πολιτική

Τσίπρας: Στη Κωνσταντινούπολη αύριο - Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε σήμερα παρέμβαση στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για το Κυπριακό και την επιστροφή των Βαρωσίων στους νόμιμους κατοίκους τους.

Αύριο το πρωί θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και στις 15:00 το μεσημέρι θα συναντήσει τον Δήμαρχο, Εκρέμ Ιμάμογλου. Στις 19:00 το απόγευμα θα παραστεί ως τιμώμενος ομιλητής σε δείπνο του Global Relations Forum, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις διεθνείς εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σάββατο στις 11.00 το πρωί θα ειναι ο κεντρικός ομιλητής στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Koç.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...