Πολιτική

Οργισμένος Γιώργος Τσίπρας: "Για τα περί αργομισθίας τους φτύνω στα μούτρα"

Φανερά εκνευρισμένος από τα όσα βλέπουν τις τελευταίες μέρες περί αργομισθίας του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας πέρασε στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα.

Περιγράφοντας πώς ακριβώς απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ κι απαντώντας σε όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά, ότι δηλαδή είχε ζητήσει να παραμείνει έμμισθος για να έχει ασφαλιστική κάλυψη παρότι δεν διατηρούσε το αξίωμά του, ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «για τα περί αργομισθίας, τους φτύνω στα μούτρα».

«Με παίρνει ο οικονομικός υπεύθυνος και μου λέει “λύεται η σύμβασή σου”. Εγώ είπα να λυθεί η σύμβαση, αλλά γιατί ειδικά εγώ, υπάρχει κάποια απόφαση οργάνου; Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ότι δεν μπορώ να προσφέρω; Απάντηση δεν υπήρξε και έληξε εκεί το θέμα. Ούτε συμφωνία υπήρξε, ούτε αυτές οι αθλιότητες ότι ζήτησα παράταση για ασφαλιστική κάλυψη που δεν έχω τέτοια ζήτημα», είπε ο Γιώργος Τσίπρας απαντώντας στις κατηγορίες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...