Πολιτική

Αναβάλλεται για την Κυριακή η εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου στον Κατάλογο της Unesco - Επιστρέφει στην Αθήνα ο Μητσοτάκης

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, αναβάλλεται για την Κυριακή (26/5), η εκδήλωση στη Βίτσα για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Στην εκδήλωση θα συμμετείχαν ο διευθυντής του Κέντρου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO Λαζάε Ασόμο, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στη Βίτσα με τα στελέχη της UNESCO ενώ αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Σάββατο στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται