Πολιτική

Φάμελλος: Η αποχή στις ευρωεκλογές θα είναι συγχωροχάρτι στον κ. Μητσοτάκη

«Έχουμε ξεκάθαρη πρόταση με βάση τις ευρωπαικές κατευθύνσεις, προτείνουμε όριο κέρδους, φορολογία των υπερκερδών και στήριξη καταναλωτών, αυστηρά εργαλεία συμμόρφωσης μέχρι αποκλεισμό από διαγωνισμούς. Καταθέσαμε πρόταση νόμου για το φορολογικό», είπε ο κ. Φάμελλος .

«Η ακρίβεια είναι ένας κρίκος που πνίγει τα νοικοκυριά. Συναξιούχος μας ζητάει να τους αφήσουμε να πεθάνουν με αξιοπρέπεια. Δεν ακούστηκε τίποτα για τους συνταξιούχους. Ένας στους 4 δεν έλαβε ιατροφαρμεκευτική περίθαλψη λόγο κόστους είπε μεταξύ άλλων. Πρέπει να ενισχύσουμε την δημόσια υγεία», πρόσθεσε, διαπιστώνοντας ότι «Η Ελλάδα δυστυχώς είναι 21η στην ΕΕ στην ανάπτυξη και ότι ο αριθμός των ανέργων έχει τεράστια διάσταση μεταξύ ΔΥΠΑ και ΕΛΣΤΑΤ».

Μίλησε για πληθωρισμό απληστίας, ενώ απαντώντας στον πρωθυπουργό για τη Βόρεια Μακεδονία είπε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ σκληραίνει τη στάση του και ζητά να κυρωθούν τα Μνημόνια με τη γειτονική χώρα και να κληθεί η γειτονική χώρα να τα εφαρμόσει.

Ο κ. Φάμελλος απαρίθμησε τους 10 στόχους για την Ευρώπη που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές κάλεσε τους πολίτες να μην επιλέξουν την αποχή γιατί όπως είπε «Η αποχή θα είναι συγχωροχάρτι στον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ