Πολιτική

Κασσελάκης: "Ναυάγησε" στην Αστυπάλαια λόγω κακοκαιρίας- «Είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες» (Βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να διανυκτερεύσει  στην Αστυπάλαια, που αποτελεί την έκτη κατά σειρά στάση της περιοδείας του στα νησιά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Και προσθέτει: «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...