Πολιτική

Επίθεση Κασσελάκη στη Δικαιοσύνη για έρευνα στην εταιρεία του: «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε» (Βίντεο)

Δριμύα επίθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τους χρόνους απόκρισής της σε συγκεκριμένες υποθέσεις εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εισαγγελική εντολή για έρευνα που αφορά στην εταιρεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του, στο Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης γράφεια:

"H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν. Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι.

Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες. H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο: Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη. Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου. Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες».

Σε ό,τι με αφορά: Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο - μέχρι το τελευταίο ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας: Όλα θα αλλάξουν. Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο".

Δείτε το βίντεο

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="el" dir="ltr">H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:<br><br>Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.<br><br>Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή,… <a href="https://t.co/QcdPDgsSff">pic.twitter.com/QcdPDgsSff</a></p>&mdash; Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) <a href="https://twitter.com/skasselakis/status/1765057086939943134?ref_src=twsrc%5Etfw">March 5, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ