Πολιτική

Εκδικάζεται η ένσταση για την έδρα των «Σπαρτιατών» στη Β' Θεσσαλονίκης

Με τα βλέμματα στραμμένα στο εκλογοδικείο βρίσκονται τόσο το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ όσο και οι «Σπαρτιάτες». Και αυτό διότι αύριο Τετάρτη εκδικάζεται η ένσταση που είχε καταθέσει ψηφοφόρος τόσο κατά του Πέτρου Δημητριάδη, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης των «Σπαρτιατών» όσο και κατά της αναπληρωματικής βουλευτή Ακριβής Πετροπούλου.

Η ένσταση αναφέρει ότι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος - κατά τον ψηφοφόρο - δεν είναι ο Βασίλης Στίγκας αλλά ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού Ηλίας Κασιδιάρης. Υπενθύμιζεται ότι ο Κασιδιάρης είχε εκφράσει την υποστήριξή του στους Σπαρτιάτες και ο πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος βασίλης Στίγκας τον είχε ευχαριστήσει από το βήμα της Βουλής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή τότε η έδρα του κ. Βασιλειάδη περνάει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Θανάση Γλαβίνα ο οποίος ήταν ο πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του Ιουνίου είχε συγκεντρώσει στη β' Θεσσαλονίκης 9,85%.

Σχετική ένσταση έχει κατατεθεί και εναντίον του βουλευτή των «Σπαρτιατών» στη Β’ Πειραιά, Αλέξανδρου Ζερβέα. Εάν γίνει δεκτή,  θα πάρει την έδρα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ