Πολιτική

Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρουσία Μητσοτάκη (Εικόνες)

Το διπλωματικό σώμα υποδέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών. Στην καθιερωμένη δεξίωση προς τιμήν τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τις ευχές των πρεσβευτών και των επιτετραμμένων των διπλωματικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ήταν ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Δημήτρης Καιρίδης, η Σοφία Ζαχαράκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου αλλά και οι υφυπουργοί Σοφία Βούλτεψη, Θάνος Πετραλιάς. Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου.

Από το διπλωματικό σώμα ήταν παρόντες πρέσβεις από όλες τις χώρες,όπως αναφέρει το protothema.gr, μεταξύ των οποίων, των ΗΠΑ, Ισραήλ, Αιγύπτου, Παλαιστίνης, Τουρκίας, Αλβανίας, Φιλιππίνες, Ουκρανίας, Σαουδικής Αραβίας, Γουατεμάλας κλπ.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη δεξίωση

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...