Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

«Βόμβα» Κασσελάκη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες" (Βίντεο)

Μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να παρθεί η απόφαση σχετικά με το αν θα γίνουν ξανά εκλογές, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Όλγα Γεροβασίλη να διεκδικούν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Όλγα Γεροβασίλη σε δηλώσεις της ανέφερε ότι θα αποδεχθεί την απόφαση του συνεδρίου, οποία και αν είναι αυτή, καθώς όπως επεσήμανε οι σύνεδροι είναι αυτοί που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του βρίσκεται σε πιο περίπλοκη θέση, καθώς ο ίδιος έχει ζητήσει προσφύγει στις κάλπες. Εάν οι σύνεδροι δεν κάνουν αποδεκτή την εισήγηση του θα είναι σαν να τον αμφισβητούν, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορεί να μην αποδεχθεί την απόφαση του συνεδρίου, καθώς θα φανεί ότι δεν σέβεται τα στελέχη του κόμματος του.

“Άλλαξα την ώρα της ομιλίας μου για να σας απευθυνθώ τώρα. Γιατί τώρα είναι η ώρα για όλα ή τίποτα”, είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Και συνέχισε: “Θα σεβαστώ ό, τι αποφασίσετε, αλλά εγώ την αλήθεια μου θα την πω”, τονίζοντας ότι “δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ